Bestuur

Secretariaat:
Middenweg 526a
1704 BN Heerhugowaard
KvK Uitreksel
info@dorpsraaddenoord.nl

Het bestuur van de dorpsraad bestaat momenteel uit de volgende leden:
 

U kunt contact opnemen met ons via info@dorpsraaddenoord.nl.
Tina van Breugel
penningmeester
Komende vanuit de Schermer, ben ik sinds 1980 getrouwd met Hans van Breugel en sindsdien ook wonende in Veenhuizen. Samen hebben we drie kinderen.
Na komst van ons eerste kind gestopt met mijn baan en nadien gewerkt op het bedrijf van mijn man en zijn broer. Sinds 1985 begonnen met vrijwilligerswerk in Veenhuizen en dat doe ik nog steeds, met name voor het kerkje van Veenhuizen. Ik ben een aantal jaren als rondleider bij Museum Broeker Veiling aktief geweest, ook aktief geweest in bestuur van de EHBO in Hoogwoud.
Nadat onze jongste kind naar groep 8 ging, heb ik een baan “buitenshuis”gezocht. Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Esdege-Reigersdaal als administratief medewerkster.
Eind 2009 ben ik gevraagd als tijdelijk penningmeester van de dorpsraad, maar dat ben ik nog steeds.
Dit werk kun je op je eigen tijd doen en dat vind ik prettig. Op deze manier breng ik een bijdrage toe aan de gemeenschap. Het is belangrijk om je in te zetten voor je leefomgeving. Je doet nieuwe kontakten op en dat is een verrijking voor je leven.
Irma Stoop
secretaris
Getrouwd met Jan Stoop en samen met onze drie kinderen wonen wij op de Middenweg (526a). Ik ben benaderd om,als secretaris de Dorpsraad te komen versterken. Ik vind het leuk om naast mijn werk bij Rabobank Alkmaar ook mijn bijdrage te leveren aan het wel en wee in De Noord.
Hans van Breugel
072 5712626
Met Tina Gerritsen ben ik getrouwd en samen hebben wij 3 kinderen. Ik ben geboren en getogen in Veenhuizen. Gestart als stuurman op de grote vaart, waar mijn interesse voor de wereld is ontstaan.

Tijdens de ziekte van mijn vader begin jaren 80, samen met mijn broer Peter van Breugel, een aantal jaren het tuinbouw bedrijf aan de Dijkweg gerund.

Midden jaren 80 weer terug gegaan naar de offshore industrie en in 1993 mede-oprichter van
Teamwork Technology, sinds 10 jaar gevestigd in Zijdewind. Teamwork houdt zich bezig met het ontwikkelen van duurzame energie systemen, zoals golf-, getijden en kleinschalige wind energie. Samen met Kerken in Actie betrokken bij een demonstratie project om 50 diesel auto’s om te bouwen naar Koolzaad Olie. Als laatste actief bij sociale gebiedsontwikkeling in Zuid Afrika, waarbij “stad van de zon” als voorbeeld project wordt gebruikt. Ik ben ongeveer 5 maanden per jaar in het buitenland, hoofdzakelijk Zuid Afrika, Engeland en Schotland.

Zelf ben ik er verbaasd over dat een nuchtere Veenhuizenaar zich kan ontwikkelen tot een ideële ondernemer. Maar het bevalt me prima.

Sinds een aantal jaren actief in wijkpanel de Noord en sinds het samengaan met de Dorpsraad lid van deze dorpsraad. Echter door het vele verblijf in het buitenland moet ik regelmatig verstek laten gaan, wat ik erg jammer vind.

Verder ben ik betrokken bij de restauratie van het kerkje Veenhuizen en proberen we een nieuwbouw ten behoeve van het praalgraf van Brederode te realiseren.

Verder is voorzien om het kerkgebouw aangewezen te krijgen als trouwzaal voor de gemeente Heerhugowaard. Zal blijven proberen om mij de komende jaren voor De Noord/Veenhuizen in te zetten.
 

De dorpsraad is op zoek naar versterking voor de club. Vind je het leuk om mee te werken aan de verbetering van De Noord op allerlei gebieden? Neem dan even contact op met iemand van het bestuur.