Hugo Boys kent valse start in 3e klasse

Zondag 22 september 2019

Hugo Boys start het seizoen met een nederlaag in de derde klasse. Het is er thuis niet in geslaagd om de eerste competitiewedstrijd tegen JVC te winnen. Het team van Jeroen Slaager creëerde wel voldoende kansen, maar scoorde niet voldoende.

Het is JVC dat op voorsprong komt via een aanval door het midden van de verdediging, stand 0-1. Hugo Boys schuift meer op en komt via Bob de Wit en Jos Rendering tot kansen, maar zonder doelpunt. Zowel JVC als de thuisploeg creëren leuke aanvallen, maar tot aan de rust blijft het 0-1.

Na rust komt Thijs Wolkers binnen de lijnen. Hugo Boys komt beter uit de kleedkamer en creëert enkele kansen via Bo Groen en Bart Snoek. Een kwartier na rust wordt een doelpunt via Thijs Wolkers nog afgekeurd vanwege buitenspel.

De Noordenders dringen aan en na 73 minuten spelen scoort Jeffrey de Cocq van Delwijnen uit een ingooi de gelijkmaker. Het lukt de ploeg niet om verder door te drukken. JVC neemt het heft weer in handen en de Noordenders lopen na de gelijkmaker achteruit. JVC profiteert en scoort via een frommelgoal de 1-2. Hugo Boys zet aan, maar is niet in staat om de gelijkmaker te maken.

Geschreven door: Lex Rendering