Hugo Boys kan niet winnen in Bovenkarspel en verliest met 4-1 van KGB

Zondag 18 november 2018

Op deze stralende frisse zondagmiddag ging Hugo Boys naar Bovenkarspel om bij de plaatselijke FC weer eens de volle 3 punten te behalen.

De mannen uit De Noord begonnen goed aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een grote mogelijkheid om de score te openen. Bob de Wit werd in de diepte aan gespeeld en kwam alleen voor de keeper Dirk Bakker maar hij verzuimde om zijn club te belonen. En als zo vaak word er dan gescoord aan de andere kant. KGB kreeg een vrije bal ver buiten de zestien. Yusuf Durmaz verraste keeper Nick Beers en maakte de 1-0. Hugo Boys werd wakker en begon beter te voetballen en verschafte zich de mogelijkheden om gelijk te komen. Wederom Bob de Wit kreeg de mogelijkheid maar ook nu weer stond de KGB keeper in de weg. Ook Bo Groen lukte het niet om een prachtige aanval van HB af te ronden. Vlak voor rust kreeg de hard werkende Bart Snoek nog een kans maar hij schoot hard van dichtbij wederom op keeper Bakker.

Na de thee werd het een andere wedstrijd. In plaats van de verwachte gelijkmaker kwam de thuisclub op 2-0 door een echte flipperkast doelpunt. De KGB corner werd niet goed verdedigt en via vele benen rol de hij over de doellijn. De mannen van HB trainer Heurter waren het even kwijt en de KGB spits Dennis Keppel mocht zelfs de 3-0 en de 4-0 maken. Met de invallers Kabel, Zuurbier en Blankendaal kwam er duidelijk meer strijd bij de Noordenders en ze kregen weer vat op de wedstrijd. Er werden weer duels gewonnen en het combinatievoetbal kwam weer in beeld. Bo Groen redde nog de eer en bracht de 4-1 eindstand op het scorebord.

Volgende week thuis tegen koploper SEW wederom nieuwe kansen al zal dat ook niet makkelijk worden.


Geschreven door: H.Wolkers

Terug naar het overzicht