Hugo Boys thuis onderuit tegen VVS

Zondag 4 november 2018

Het was lekker zonnig herfstweer voor een goede pot voetbal.

Hugo Boys begon te rustig en liet VVS vaak de bal. Waardoor er ook al snel een licht overwicht was voor VVS. Dit resulteerde al snel in kansen voor VVS. En in de 10e min. kwam VVS door over links en de bal leek Hugo Boys te kunnen verwerken maar in het centrum verloor Hugo Boys de bal. Waarna VVS snel de vrije man op links vond en de 0-1 maakte. In de 13e min doet Hugo Boys wat terug. Bart Snoek geeft goed de bal mee met Jeffrey de Cocq van Delwijnen die met zijn linker de bal naast het doel schiet. Nog geen minuut later komt VVS goed combinerend door en schiet langs keeper Nick Beers. De bal beland gelukkig voor Hugo Boys op de binnen kant van de paal. In de 19e min komt Bob de Wit over rechts en schiet over het doel heen. Even later schiet Nick Beers een achter bal die door Bob de Wit goed door gekopt wordt. Hierdoor komt Bo Groen alleen richting de VVS keeper maar schiet over. Een minuut later een voorzet van Hugo Boys vanuit hier countert VVS. En even later schiet de aanvoerder van VVS langs de uitkomende Nick Beers de 0-2 binnen. In de 35e minuut staat Hugo Boys niet goed en valt een voorzet vanaf links over de verdediging heen en schiet VVS binnen. Dit blijkt gelukkig buitenspel te zijn en zo gaat Hugo Boys de rust in.

Nog voordat de meeste mensen de kantine uit waren lag de bal al in het doel 0-3. Kwartier later een voorzet van Bob de Wit op Bo Groen. Hij legt de bal terug op Bart Snoek die in de zestien onderuit wordt gehaald. Jeffrey de Cocq van Delwijnen schiet de penalty goed binnen 1-3. Hierna gaat Hugo boys wat opportunistischer te spelen en creëert corners en kansen. Ook krijgt VVS nog wat kansen die op het houtwerk vallen. In de 89e minuut krijgt Hugo Boys een corner die genomen wordt door Guillaume Kabel. Hij legt de bal mooi in de zestien waar Bart v.d.Burg de bal hard diagonaal in het doel kopt 2-3. Verder komt Hugo Boys niet meer. Als ze dezelfde

Geschreven door: Jeroen Baltus