Skuur 44

Skuur 44
Skuur 44 is de plek voor al jouw creatieve en originele cadeaus!
Skuur 44 wordt gerund door Anita en Maaike, moeder en dochter. Wij zitten gevestigd in Heerhugowaard. Onze werkplek zit gelegen naast het woonhuis. Anita werkt drie dagen in de week. Zij is het grote creatieve brein achter Skuur 44. Het bedenken, ontwerpen, maken, uitzoeken en fotograferen doet zij allemaal.

Maaike werkt 3 dagen, twee dagen op kantoor en een dag thuis. Maaike verzorgt vooral de website en social media. Wij beide doen ons werk met veel passie, zorgvuldigheid en enthousiasme.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor als je opzoek bent naar een afscheidscadeau voor de juf, een bedankje voor de kraamverzorgster, een cadeau voor de verloskundige, leuke brievenbuscadeaus of een cadeau om iemand sterkte te wensen. Maar ook voor een cadeau voor de coach of trainer, een bedankje voor de zwemjuf, of een cadeau speciaal voor de pedagogisch medewerker. Weet jij al wie je gaat verrassen?

Met heel veel liefde, plezier en zorgvuldigheid maken wij iedere dag de bestellingen. Elke bestelling is voor ons een waar feestje! Woon je in de buurt van Heerhugowaard? Kom dan jouw bestelling op afspraak afhalen.

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden.
Wil je alles hierover weten? Hier lees je alles.