Kwekerij Slijkerman

Kwekerij Slijkerman
Een team van vijf gekwalificeerde personen houd zich bij Slijkerman Breeding B.V. bezig met het creëren van noviteiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve en creatieve technieken. Voor het verkrijgen van nieuwe kleuren, nieuwe groeiwijzen en langere houdbaarheid worden keer op keer de grenzen verlegd.
SlijkermanKalachoë biedt u als klant hoogstaande dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat u voldoende geïnformeerd bent over ons product. Daarom nodigen wij u uit om onze bloeiproeven te bezoeken. Zorg er wel voor dat u even een afspraak maakt, zodat wij alle tijd voor u hebben.
Onder de bloeiproeven valt onder andere het bezichtigen van onze ruim 400 variëteiten en kunt u uiteraard ook uw vragen bij onze deskundige kwijt.

Slijkerman Youngplants B.V. heeft meer dan 25 jaar ervaring in het kruisen, selecteren en opkweken van Kalanchoë uitgangsmateriaal.
Vele nieuwe variëteiten hebben hun oorsprong gevonden bij Slijkerman Breeding B.V.. Voor de opkweek onder de juiste omstandigheden worden de werkzaamheden overgenomen door Slijkerman Youngplants B.V.. Dit uitgangsmateriaal wordt in Nederland, Kenia, Indonesië en Oeganda geproduceerd.