Stoop Tuinmachines BV

Stoop Tuinmachines BV
Facebook | YouTube

Voorheen ook beter bekend als Gebr. Stoop Waarland, is al 52 jaar uw adres voor een zeer grote verscheidenheid aan tuin- en parkmachines. Of u nu door de ogen van een professionele en/of een particuliere klant kijkt, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment, gedegen advies en een goede service.

Deze drie steekwoorden zijn de pijlers binnen ons bedrijf, waardoor wij ons direct onderscheiden van de bekende bouwmarkten, tuincentra’s en collega tuin- en parkbedrijven.

Wij beschikken over een zeer ruime voorraad, waardoor u als klant de grote verscheidenheid van de verschillende machines kunt voelen en ervaren.
Het persoonlijke contact, de ruime keuze, het juiste advies en uw budget komen dan optimaal samen waardoor uw tuin een plezierige en tijdsbesparende beleving wordt.

Na de aanschaf komt er natuurlijk een moment dat uw machine onderhoud nodig heeft. Hiervoor kunt u vertrouwen op ons onderhoudsteam, uitgerust met de juiste benodigdheden en getraind volgens de laatste normen, op gebied van onderhoud maar ook op die van veiligheid. Wij dragen er zorg voor dat uw machine in top conditie is en blijft, waardoor u zonder problemen en langdurig van uw machine kunt gebruik maken.

Naast de diverse machines hebben wij uiteraard ook de benodigde verbruiksgoederen, zoals Aspen brandstof, zaagkettingen, bosmaaierdraad, etc.
Deze artikelen zijn bij ons altijd ruim op voorraad. En door onze klantvriendelijke openingstijden zult u niet snel stil komen te staan, zelfs niet in het weekend.

Dus kom gerust eens langs, de koffie staat klaar.

Het team van Stoop Tuinmachines