Strijdbaar Hugo Boys wint van Grashoppers

Zondag 19 mei 2019

Hugo Boys heeft een broodnodige overwinning geboekt tegen Grashoppers. Het leek een gelijkspel te worden, maar in blessuretijd schoot Jari Veldman de bevrijdende treffer binnen, eindstand 4-3. Hierdoor heeft Hugo Boys nog kans om de nacompetitie te ontlopen. Hugo Boys speelt volgende week de laatste wedstrijd uit tegen VVW.

Hugo Boys startte goed. Al na zes minuten voetballen glijdt Bart Snoek de bal binnen na een voorzet vanaf rechts, stand 1-0. Beide teams proberen te voetballen, maar komen niet tot grote kansen. In de vermakelijke tweede helft kwam snel de gelijkmaker. Keeper Nick Beers kon geen redding brengen aan een van richting veranderd schot, stand 1-1. Vijf minuten later schoot Grashoppers, na knullig verdedigen, de 1-2 binnen. Slechts twee minuten later wist Bo Groen met zijn knie de bal in het doel te werken, 2-2.

De bezoekers kregen meer grip op de wedstrijd en kregen kansen. Een duidelijk rake kopbal van Grashoppers stuiterde via de onderkant van de lat achter de lijn terug in het veld. Echter zag de scheidsrechter hier geen doelpunt in. Hugo Boys bracht Bob de Wit in het veld en dit zorgde voor meer gevaar. Bob de Wit speelde de keeper voorbij en schoot de 3-2 binnen. Drie minuten later scoorde Grashoppers de gelijkmaker en dit leek de eindstand te worden. Totdat Jari Veldman, op aangeven van Bob de Wit, de bal van dichtbij in het doel schoot, eindstand 4-3.

Geschreven door: Lex Rendering