Winterfair De Noord

De Winterfair in Heerhugowaard de Noord is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement. Het is alweer voor de zevende keer dat het gehouden wordt. Dit keer op zaterdag 26 en zondag 27 november 2016.

Binnen Heerhugowaard De Noord is sprake van een grote mate aan creativiteit. Dat is terug te zien in allerlei sfeerartikelen, woondecoraties, kunstvoorwerpen, fotografie, sieraden, kaarten en mozaïeken, maar ook in typische streekspecialiteiten zoals wijn en tal van zelfgemaakte lekkernijen.

Het is wel verstandig om voor de Winterfair een paar uurtjes uit te trekken. Wie overal langs wil gaan, is namelijk wel even bezig. De meeste locaties liggen niet ver van elkaar en zijn lopend of op de fiets te bezoeken en herkenbaar aan een ‘rode kerstboom’ bij de entree.

Zaterdag 26 en zondag 27 november 2016 WINTERFAIR DE NOORD. Er doen dit jaar 25 locaties mee, alles op locatie bij de deelnemers thuis of in de tuin. Schrijf alvast in je agenda om het niet te vergeten. Vanaf 10 uur tot 17 uur. Hieronder ziet u de flyer en de plattegrond. 

(Download hier de plattegrond als PDF)