Hugo Boys pakt de volle buit

Zondag 22 februari 2015

Hugo Boys heeft zich herpakt na de zeperd van vorige week tegen DTS. In het duel tegen het hoger geklasseerde Succes ging de ploeg van Ronald de Rooij eindelijk weer met de volle winst van het veld af. Hugo boys won moeizaam met 3-1 van Succes en heeft daarmee de broodnodige punten in de Noord weten te houden.

De formatie uit Heerhugowaard had wat recht te zetten na de blamage van een week eerder. Hugo Boys begon sterk en de eerste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Kansen voor onder andere Giel Borst en Jos Rendering leverden nog geen doelpunt op, maar daarbij hielp de bezoekende ploeg een handje. Een eigen goal van Succes zorgde voor een voorsprong voor Hugo Boys, 1-0.

Na de goal zorgde Succes ook voor het eerste kleine gevaar, een corner op de lat. Hugo Boys verzuimde echter om voor rust al de score uit te bouwen naar 3-0 of 4-0. Na rust was het Succes dat beter uit de kleedkamer was gekomen en de gelijkmaker maakte uit een prachtige vrije trap. Succes was beter na rust, maar kon dit niet uitdrukken in kansen.

Na een paar spaarzame momenten voor het doel van Succes, was het tien minuten voor tijd wel raak. Na een goede aanval schoot Bob de Wit knap binnen en zette zijn ploeg op voorsprong. Uiteindelijk zette Thomas Kunst de eindstand op het bord door de 3-1 binnen te schieten en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.

Geschreven door: Lex Rendering