Hugo Boys komt opnieuw niet tot scoren.

Zondag 23 februari 2014

Hugo Boys kan zijn positie in de kop van de ranglijst niet handhaven. De laatste 3 wedstrijden gingen allen verloren en opnieuw werd er niet gescoord.

Trainer Ronald de Rooij moest weliswaar zijn team op een paar plaatsen wijzigen omdat er een paar spelers verhinderd waren maar er waren goede vervangers. De ploeg had echter veel moeite de bal in de ploeg te houden waardoor DWOW een groot deel van de wedstrijd de touwtjes in handen hield.

De DWOW aanvallers waren gevaarlijk maar de Hugo Boys verdediging hield goed stand. Toch kwam DWOW nog voor de rust op een 1-0 voorsprong. Van grote afstand werd de Hugo Boys doelman geklopt met een fraaie boogbal.

Toch waren er ook kansen voor Hugo Boys. Thijs Wolkers, alleen op de keeper af, prikte de bal net naast terwijl Richard Groen de bal over de uitgelopen keeper probeerde te wippen maar de bal belandde precies in de handen van de keeper.

Er werden stevige duels uitgevochten maar de goed leidende scheidsrechter Terband hield de teugels stevig in handen.

De tweede helft een zelfde spelbeeld. Een aanvallend DWOW wat meteen resulteerde in een doelpunt. Deze werd echter afgekeurd omdat er een overtreding was geconstateerd. Opnieuw een afstandsschot wat door de Hugo Boys doelman Kenny Beers knap tot corner werd verwerkt.
Intussen werd er door het Hugo Boys collectief wel hard gewerkt maar de organisatie was ver te zoeken.

De vrije trap van Jos Rendering, vaak goed op dreef, was eigenlijk illustratief voor de hele wedstrijd, het miste de juiste richting.

De door trainer de Rooij ingebrachte wisselspelers konden de wedstrijd niet doen kantelen dus moeten we deze wedstrijd maar snel vergeten.

Volgende week vrij, daarna DTS thuis. Een derby die voor trainer De Rooy en voor alle spelers van Hugo Boys voldoende leeft om de scherpte weer terug te brengen die de trouwe Hugo Boys aanhang de laatste weken zo mist.

Geschreven door: Joop Schotten