Laf Hugo Boys verliest

Zondag 2 februari 2014

Een pover Hugo Boys heeft op een onbespeelbaar veld verzuimd om de ranglijst alleen aan te voeren, het verloor met 4-0 van Geel Zwart. Hierdoor kon het niet profiteren van puntverlies van directe concurrenten. De formatie uit Heerhugowaard speelde laf en verzuimde om kansen af te maken.

Na elf minuten spelen was het al raak voor Geel Zwart, een voorzet van rechts werd binnengekopt, stand 1-0. Hugo Boys reageerde met een aantal kleine speldenprikken van onder andere Thomas Kunst, die na een goede solo kracht miste bij het schot. Net voor de theepauze kwam Hugo Boys goed weg met een afgekeurd doelpunt en ging het met een minimale achterstand de rust in.

Ook in de tweede helft was het na elf minuten raak, wederom voor Geel Zwart. Via een counter kon de formatie uit ’t Zand de score verdubbelen. Hoewel Hugo Boys het beste veldspel had, was het Geel Zwart dat agressiever en overtuigender de duels won en de wedstrijd naar zijn hand trok. Het horrorveld was aanleiding voor de 3-0 en 4-0, een slechte uittrap van Kenny Beers gaf de aanvoerder van Geel Zwart een niet te missen kans om de wedstrijd op slot te gooien. Vlak daarna werd het nog erger en kwam de eindstand op het bord 4-0.

Geschreven door: Lex Rendering