Hugo Boys behaalt nacompetitie

Zondag 27 mei 2018

Op een zon overgoten zondag op het Hugo’s sportpark heeft Hugo Boys de nacompetitie gehaald door WMC te verslaan met 2-1. Hiermee spelen de Noordenders nog minimaal een en maximaal 3 wedstrijden. Zondag 3 juni speelt Hugo Boys uit bij Succes.

De Noordenders toonde het betere van het spel en creëerde enkele kansen, maar kwam nog niet tot scoren. Een kwartier voor rust kopte Bart van der Burg raak uit een corner van Jos Rendering. Hugo Boys voetbalde goed en creëerde kansen, maar kon de score niet uitbouwen. WMC profiteerde vervolgens van een lange bal die doorschoot en scoort 1-1.

Twintig minuten voor tijd bracht Hugo Boys een extra spits in, maar resulteerde niet direct voor meer kansen. Pas een paar minuten voor tijd scoorde Thijs Wolkers via een WMC been de 2-1 en zette hiermee de eindstand op het bord.

Geschreven door: Lex Rendering