Zeer verdiende overwinning Hugo Boys op Alcmaria Victrix

Zondag 11 maart 2018

Hugo Boys heeft een verdiende en ruime overwinning geboekt op Alcmaria Victrix, eindstand 4-0. Hierdoor bezet Hugo Boys op dit moment de derde plaats op de ranglijst. Hugo Boys startte met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de overleden oud-voorzitter Nic Oudeman.

Van begin af aan toonde Hugo Boys het initiatief met enkele kansjes. Na 15 minuten moest Thomas Kunst, na een vervelende botsing, het veld geblesseerd verlaten en werd vervangen door Rico Dekker. Tien minuten voor rust kwam Hugo Boys op voorsprong door een benutte penalty van Jeffrey de Cocq van Delwijnen, stand 1-0.

Na rust probeerde Alcmaria verder vooruit te voetballen, maar was het Hugo Boys dat de kansen kreeg. Jos Rendering miste eerst nog het fortuin toen hij zijn stift op de paal zag belanden. De aanvaller kon enkele minuten later wel juichen door de 2-0 binnen te schieten, waarna het verzet van Alcmaria gebroken was. Hugo Boys liep door goals van Bo Groen en een puike kopbal van Martijn Hand verder uit naar 4-0.

Geschreven door: Lex Rendering