Hugo Boys met ruime cijfers langs VZV

Zondag 8 oktober 2017

Voor de wedstrijd was er al veel publiek om de unieke pupil van de week te kunnen bewonderen. De 95 jarige mevrouw Aggie Beers -Bergmans was de gelukkige die de aftrap mocht nemen. Dit naar aanleiding van een gekochte kavel op de dorpshuisveiling.

Hugo Boys begon sterk met veel bal bezit. Dit resulteerde al in de 6e minuut dat Bob de Wit vanaf links een voorzet over de grond gaf. Dat bij de eerste paal door Bo Groen ingetikt werd 1-0. Door een vrije trap die goed contra werd ingekopt kwam VZV makkelijk op de 1-1. Het duurde nu tot de 22e minuut voordat Bart v.d. Burg vanuit een corner hard de 2-1 binnen kopten. In de volgende aanval werd Bob de Wit vanachter onderuit gehaald net binnen de zestien. De penalty werd goed ingeschoten door Jeffrey de Cocq van Delwijnen 3-1. 3 minuten later gooit Jesper Hoogland in en weet Thijs Wolkers de 4-1 te maken. Door een sliding op het middenveld komt de bal onfortuinlijk bij de aanvoerder van VZV. Die wel heel makkelijk door de verdediging loopt en de bal achter Nick Beers schuift 4-2.

De tweede helft begint Hugo Boys gelijk met druk te zetten en dit zorgt al gelijk voor kansen. In de 52e minuut gooit Jesper Hoogland in en kopt Thijs Wolkers hard de 5-2 binnen. Voetballend is Hugo Boys de betere ploeg en door een voorzet van Bo Groen kan Thijs Wolkers ongehinderd de 6-2 binnen tikken. Door goed combinatie voetbal op het middenveld wordt Bob de Wit ingespeeld. Hij neemt de bal achter zijn stand been mee en schiet de bal goed langs de VZV keeper 7-2. In de 74e minuut schiet Jeffrey de Cocq van Delwijnen een corner die, doordat niemand de bal raakt, bij de 2e paal ingetikt wordt door Bart v.d. Burg 8-2. Hugo Boys had zelfs nog kansen om de scoren verder uit te breiden. Zo had Hugo Boys een eenvoudige middag om de 3 punten veilig te stellen.

Geschreven door: Jeroen Baltus