Eindelijk weer overwinning Hugo Boys

Zondag 2 april 2017

Hugo Boys weet sinds 23 oktober 2016 weer te winnen in de derde klasse A. Een krappe, maar knappe overwinning op Spirit’30 zorgde weer eens voor blije gezichten in de Noord. Eindstand 1-0. De huidige trainer van Spirit’30 Jorgen Heurter, die volgend seizoen bij Hugo Boys aan de slag gaat, zag zijn ploeg tegen een terechte nederlaag aanlopen.

Spirit’30 zorgde in de eerste helft af en toe voor gevaar voor het doel van Hugo Boys, maar kwam niet tot scoren. Hugo Boys leverde voldoende strijd, maar creëerde in de eerste helft weinig kansen. Na rust werd de wedstrijd een stuk aantrekkelijker voor publiek.
De Noordenders werden in de tweede helft vaker gevaarlijker voor het doel van Spirit’30 en een kwartier voor tijd opende Hugo Boys de score. Een onterecht gegeven corner werd feilloos raak gekopt door Jesper Hoogland, stand 1-0.

In het laatste kwartier van de wedstrijd miste de voorhoede van Hugo Boys enige scherpte om de wedstrijd in het slot te gooien. Kans na kans werd om zeep geholpen en hield het hierdoor tot het einde spannend. Een fijne knal van Jesper Hoogland op rand zestien had een mooier lot verdiend, maar belandde op de kruising en was hiermee het laatste wapenfeit van de wedstrijd, eindstand 1-0.

Geschreven door: Lex Rendering