Zwak Hugo Boys verliest van DWOW

Zondag 11 december 2016

Hugo Boys heeft thuis niet weten te winnen van DWOW. Het duel uit de onderste regionen van de ranglijst eindigde in een 2-3 overwinning voor het team uit Wervershoof. Hiermee komt DWOW gelijk in punten met Hugo Boys en deelt het samen de laatste plaats.

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams die onderin bungelen. DWOW zag het belang in van deze wedstrijd en begon sterker en agressiever aan de partij. In de eerste helft creëerde beide teams nauwelijks kansen. Vlak voor rust scoorde DWOW de openingstreffer uit een corner, stand 0-1. Het voetbal van Hugo Boys was ook na rust niet om over naar huis te schrijven. Tien minuten na rust testte Bob de Wit namens Hugo Boys pas voor het eerst de keeper, maar zonder succes.

DWOW profiteerde vervolgens van een fout in de organisatie bij Hugo Boys, stand 0-2. Hugo Boys reageerde met een knappe aanval die knap afgerond werd door Giel Borst, stand 1-2. Wederom een miscommunicatie leidde redelijk onverwacht de 1-3 voor DWOW in. Debutant Niek Melten bracht vijf minuten voor tijd de eindstand op het bord: 2-3.

Geschreven door: Lex Rendering