Hugo Boys speelt gelijk tegen VVW

Zondag 27 november 2016

Begin van de wedstrijd was meteen duidelijk dat VVW de intentie had om de 3 punten mee te nemen naar Wervershoof. Hierbij zette Hugo Boys een tekort aan inzet tegenover.

Dit resulteerde in de 16e minuut in de 0-1. Mooie aanval van VVW door het midden waarbij de bal naar links gaat en binnen de zestien goed terug wordt gelegd. Hierbij wordt nog een overstap gemaakt en de vrije aanvaller kan binnen schieten. Vanaf de aftrap staat VVW gelijk weer 1 op 1 met Nick Beers die de bal goed keert. Het eerste echte wapenfeit van Hugo Boys is een schot op doel die net naast gaat. Deze periode komt Hugo Boys niet echt aan voetballen toe. Er wordt wel geprobeerd om over de zij kanten door te komen maar dat wil niet echt lukken. VVW blijft goed combineren en komt er in de 41e minuut door. Het schot op doel wordt de eerste keer nog gekeerd, maar de terugkomende bal wordt wel benut 0-2. En weer naar de aftrap krijgt VVW een grote kans op 0-3. Hierna komt Hugo Boys goed door over rechts. Martijn Hand wordt in de diepte gestuurd. Loopt de 16 binnen en schiet vernietigend binnen 1-2.

Na de rust gaat VVW verder waar het gebleven is en Hugo Boys heeft het hier moeilijk mee. De eerste kans van Hugo Boys is in de 48e minuut als Jesper Hoogland in gooit en Thijs Wolkers op doel kopt. Hierna zijn er een aantal kleine kansen die Hugo Boys krijgt maar niet goed genoeg zijn om de gelijkmaker te maken. In de 83e minuut wordt Nick Koopman gelanceerd en twijfelt niet en schiet op doel. De keeper verwerkt deze bal tot corner. Jos Rendering neemt de corner en legt de bal op het hoofd van Jesper Hoogland die de bal goed inkopt 2-2. Het geloof in de ploeg lijkt weer helemaal terug en in de laatste 10 minuten wordt er nog flink aangevallen om de winst eruit te halen. Giel Borst, Thijs Wolkers en Bob de Wit krijgen allemaal nog een kans om de winst binnen te halen. Terug kijkend op de hele wedstrijd mag Hugo Boys blij zijn met de 2-2.

Volgende week zondag 4-12-2016 speelt Hugo Boys uit bij SEW.

Geschreven door: Jeroen Baltus