Hugo Boys heeft zichzelf onder koude omstandigheden een
makkelijke middag bezorgd op bezoek bij WMC, door met 1-4 te
winnen. Hiermee drukt het WMC verder in de problemen en stijgt
Hugo Boys naar plek 4 op de ranglijst.

Na slechts vijf minuten was de bal al in het netje van de thuisclub te vinden. Een bal uit de kluts werd binnengeschoten door Bob de Wit en zette Hugo Boys hiermee vroeg op voorsprong, stand 0-1. De ploeg van Gosse Bosma opende fel en speelde bij vlagen goed voetbal. Wat resulteerde in meerdere kansen, maar het verzuimde te scoren in deze fase van de wedstrijd. Vlak voor rust kreeg WMC de uitgelezen mogelijkheid om weer op gelijke hoogte te komen via een penalty. Echter, Kenny Beers, was attent en keerde de inzet.

Het spelbeeld was in de tweede helft een kopie van de eerste helft. Hugo Boys domineerde en WMC loerde op een kans, welke sporadisch voorbij kwamen. Het was Hugo Boys dat de score verdubbelde. Bo Groen controleerde de bal knap met het hoofd en schoot vervolgens met een omhaal over de keeper heen, stand 0-2. Een paar minuten later gooide Richard Groen de wedstrijd in het slot. WMC maakte vlak voor tijd nog de 1-3. Het was de eer aan Bob de Wit om de eindstand op het bord te plaatsen met een subtiel stiftje over de keeper heen, eindstand 1-4.

Geschreven door: Lex Rendering