Hugo Boys met kater de winterstop in

Zondag 20 december 2015

Hugo Boys heeft na de triomfantelijke overwinning op Con Zelo de goede lijn niet weten door te zetten. In een rommelig duel werd met 2-1 verloren van Dirkshorn. Hierdoor maakt Dirkshorn de aansluiting met de bovenste plaatsen.

Al na zes minuten was het raak voor Hugo Boys. De keeper van Dirkshorn ging onder de bal door, waardoor Jari Veldman simpel kon binnentikken, stand 0-1. De eerste vijfentwintig minuten waren overduidelijk voor Hugo Boys, met goed veldspel, waar Dirkshorn nauwelijks in het spel voor kwam. Toch werd het na een half uur spelen onverwachts 1-1. Keeper Kenny Beers was niet zeker en daar profiteerde de spits van Dirkshorn optimaal van, stand 1-1.

In de tweede helft was Dirkshorn beter en voetbalde Hugo Boys zonder gedachte. Pas na twintig minuten werd Hugo Boys uit een standaardsituatie gevaarlijk. Een vrije trap van Jos Rendering werd stijlvol gered. Waar Hugo Boys het spel wilde maken, was het Dirkshorn dat de grote kansen kreeg en uiteindelijk ook de 2-1 maakte. Hugo Boys probeerde het de laatste paar minuten nog met Mike Zuurbier in de gelederen, maar de derde verliespartij van dit seizoen niet voorkomen. Eindstand 2-1.

Geschreven door: Lex Rendering