Hugo Boys en WMC delen de punten

Zondag 27 september 2015

Hugo Boys heeft in de wedstrijd tegen WMC niet de mogelijkheid gepakt om aan te sluiten bij de koplopers DTS en Schagen. De Noordenders verzuimden om kansen af te maken en mochten uiteindelijk blij zijn met een punt dat letterlijk in de laatste seconde werd veilig gesteld door Bo Groen, einduitslag 3-3.

Direct in de eerste minuut was er al gevaar vanuit Hugo Boys. Bo Groen kreeg de mogelijkheid om voor open doel binnen te schieten, echter gaf de voetballer te weinig vaart achter de bal, waardoor de inzet gekeerd kon worden. Een paar minuten later was het aan de andere kant wel raak voor WMC uit een voorzet, stand 0-1. Hugo Boys reageerde tien minuten later door de gelijkmaker binnen te schieten via Bo Groen. Vervolgens waren er kansen voor Hugo Boys, maar was het WMC dat wederom uit een voorzet op voorsprong kwam, stand 1-2.

Pas na een half uur spelen in de tweede helft werd de wedstrijd weer aantrekkelijk. Tien minuten voor tijd leek WMC de wedstrijd te beslissen door uit discutabele positie de 3-1 binnen te schieten. Echter vijf minuten voor tijd kopte een verdediger van WMC de 3-2 binnen en kreeg de ploeg van Gosse Bosma ineens weer hoop op een resultaat. Terecht bleek later. In de allerlaatste seconde scoorde Bo Groen de gelijkmaker op aangeven van Bob de Wit. Eindstand 3-3.

Geschreven door: Lex Rendering