Hugo Boys makkelijk langs ZDH

Zondag 19 april 2015

Hugo boys begon voortvarend en Hugo Boys spits Thijs Wolkers had al in de 2e minuut de 1-0 in de touwen. Hierna kreeg ZDH al snel een paar corners achter elkaar waarbij de Hugo Boys verdediging rommelig bezig was en de bal net naast het doel verdween. Daarna kreeg Hugo Boys een paar kansen, Bob de Wit uit een voorzet met een kopbal en Thomas Ursem die een goede kans over het doel schoot.

In de 12e minuut verdedigt Hugo Boys niet goed en in de zestien meter wordt er een ZDH speler gevloerd. De penalty wordt benut en staat het binnen een kwartier alweer gelijk 1-1. Hugo Boys gaat weer verder met kansen creëren maar ZDH geeft aardig tegen stand door veel inzet te tonen. Hierdoor ontstaan er nog kansen voor ZDH ook mede door het slechte uitverdedigen van Hugo Boys.

In de tweede helft nam Hugo boys meer initiatief en dit resulteerde in meer bal bezit en kansen. Zoals in de 58e minuut Martijn Hand wordt goed ingespeeld hij legt de bal terug op Jesper Hoogland die zet voor en Thijs Wolkers schiet met binnenkant rechts goed binnen 2-1. Hugo Boys blijft voetballen en in de 75e minuut gaat de bal net buiten de zestien goed rond. Thomas Kunst speelt in op Jeffrey de Cocq van Delwijnen hij speelt door op Martijn Hand die op zijn beurt Thijs Wolkers vrij speelt. Thijs Wolkers schiet de derde van de middag binnen en Hugo Boys staat met 3-1 voor. Vlak voor tijd krijgt de net ingevallen Bo Groen een goede kans. Zijn harde schot komt recht op de keeper af. Zo blijft het 3-1.
Hugo Boys speelt volgende week de uitwedstrijd tegen v.v.Dirkshorn.

Geschreven door: Jeroen Baltus